top of page
herois-1.jpg

 Joan Aguiló 

  • Negro del icono de Instagram
  • Negro Facebook Icono

www.joanaguilo.com

(Palma de Mallorca, 1983) és un artista visual. Va estudiar il·lustració a l’Escola Superior de Disseny de les Illes Balears i Belles Arts a Barcelona. Complementà la seva formació a Mèxic D.F. i a Berlin, on descobreix  l’Art urbà.

Als seus dibuixos descobrim persones anònimes a qui l’artista roba un instant de la seva vida quotidiana. El seu estil defineix la vida mediterrània, el caràcter i l'essència d’una societat. Té com a objectiu mostrar, a través de la poètica, la identitat de la seva comunitat.

Les seves intervencions es poden trobar a llocs com  Mallorca, Barcelona, Madrid, Estocolm, Copenhague, Londres, Berlin, Lübeck, Nàpols, Anatapur (India), Salamanca,Mantova o el Líban.

Treballa com a muralista de gran format a diferents festivals. És creador i director artístic del Saladina Art Fest, Festival d’art Urbà a Can Picafort (Mallorca).  

Joan Aguiló 4.jpg

Joan Aguiló

www.joanaguilo.com

 Catalina Florit 

  • Negro del icono de Instagram
  • Negro Facebook Icono

(Barcelona, 1987) és una actriu i dramaturga formada a l’Institut del Teatre de Barcelona. Va completar la seva formació a Berlin, amb la companyia de Teatre de carrer Theatre Fragile, i la companyia de Teatre i arquitectura No Fourth Wall, així com l'english Theatre.

Des d’aleshores, viu entre Barcelona i Mallorca, on ha treballat com actriu amb directors com Andrés Lima, Oriol Broggi, Paco Azorín, Carlota Subirós,  Nies Jaume,  Jaime Pujol, Pep Tosar, Jordi Oriol, Pau Carrió, o Toni Gomila, de qui és col.laboradora habitual amb la seva companyia Produccions de Ferro.

En televisió ha treballat en la minisèrie “Barcelona Ciutat neutral” i “Sudoku”, ambdues de tv3. I actualment treballa amb un personatge fixe a “Amor de Cans” d'ib3. En cinema ha treballat a “Off the rails” de Jules Wiliamson.
La seva recerca passa per les noves formes de dramatúrgia, i per això creà juntament amb Jaume Madaula  la seva pròpia companyia, Aflel Teatre, on investiguen en noves formes de poètica.

És dramaturga de les peces “Monstres”, "Nebraska”, “Dones de palla”, " Batec" i " Alenar", totes elles desenvolupades a partir d'un procés d'entrevista, de recerca antropològica a partir de la dona, dels conceptes antagònics d'il.lusió i frustració o d'identitat.

 És coordinadora d’“Al cel mos vegem tots plegats”, cicle en el Teatre Maldà de Barcelona basat en la reformulació i recuperació de les Rondalles mallorquines. 

ci herois.jpg

Catalina Florit

bottom of page